Thursday, April 17, 2008

ÄNTLIGEN har sverige fått en EGEN seriemördare...

Äntligen kan lilla Sverige stoltsera med en alldeles egen seriemördare.
Ett tjockt låntradarchaffis-pervo visar det sig, vilken besvikelse.
Han har inte ögon som rullar i huvudet, äter med stor sannorlikhet inte människokött, och målar heller inte sina naglar svarta, för dessa epitet har jag sett är legio hos massmördare, i varje fall på film.Men ändå.
Till yttermera visso så frossar tablodierna i bilder på pervot drickande öl och snaps eller handlandes läkerol på en bensinmack.
I de lokala ICA-affärerna är han redan dömd till döden, släpad efter en gödselspridare eller hanterad av en skogsmaskin.
Han är dessutom som det heter "intressant" i flertalet andra brottsutredningar och misstänkt för allehanda olika förseelse, allt från felparken till folkmord.
Så skönt att den lilla ankdammen Svedala ÄNTLIGEN fick en alldeles egen och äkta seriemördare, och dessutom en som inte hoppar runt i skogen som en ekorre med en pinne i handen och skriker att han heter Mååårtimer. (Thomas Quick)
En seriemödrare som man sådär alldeles lagom bara kan hata tills man får något annat att hata såsom allt regn som kommer att falla ui Juli och Augusti,,,
Jag säger bara GRATTIS SVERIGE!!!!


Lev väl!!

//Norman B Fibbler

Wednesday, April 16, 2008

När din binda sviker..

Ja, vilken tragedi.
Men snälla någon, HUR går det till ?
Inga detaljer tack, men enligt reklamfilmen så är det rena sellouten när din binda sviker dig. Den quislingen ligger i trosorna och ruvar på sitt hidiösa uppdrag. För just när du står och leder en aerobicsklass, kysser en snygg person eller något annat aktivt, glatt och sportigt så slår den till och SVIKER dig.
Många är de kvinnor som fått sitt liv förstörda av svikande bindor, ja i alla fall om man får tro reklamen.
Tjejer! Upp till kamp!
Proppa brallorna fulla med mineralull - för inte blott är den svikande bindan då ett minne blott och ni blir gudinnor på att dansa tarantella utan även får ni lite (eller en hel del faktiskt) kille-kill på köpet!
Förena nytta med nöje!




Lev väl!

//Norman B Fibbler


Lev väl!

Thursday, April 10, 2008

Hugar och Älndar.

Igår, på vägen hem från arbetet, mitt i den östgötska storskogen konfronterades jag med en älg. Hörni, älgar är ena riktigt stora rackare får jag meddela.
Han (eller hon) stog några minuter och bara bligade på mig med undrande blick precisom en tonåring som fått besked att denne inte får gå på Ubbes ff på lördag kväll. Viftade lite med öronen och försvann in in skogen. Märkliga djur.
Lika märkliga som de idag så moderna sällskapshundarna staffordshire pitbull.
Dessa varelser består av 5% ben, 45% muskler och 50% tänder. Dom lägger sig kloss an din vad och börjar dregla, förmodligen drömmandes om den underbara lunch ditt ben kommer att bli ifall du bara så mycket som nyser i fel tonart.
En god vän till mig kallar sina pitbulls för grisarna, ett passande namn IMHO .
Jag tycker man borde försöka korsa älgar med pitbullar och få fram enorma köttberg med två meter långa huggtänder, som smygandes i skogarna utgör en fara för både bärplockare och skogsmaskiner. En Staffordshire Pitbälg helt enkelt.


Lev väl!



//Norman B Fibbler