Monday, August 21, 2006

Motorvägar med vajerräcken.

Motorvägen mellan Norrköping och Kalmar, E22, har ofta kallats för dödens väg.
Därför är hastighetsgränsen modest bestämts till nittio kilometer i timmen, och vajerräcken monterats i vägens mitt. Detta innebär att långa sträckor enbart består av en fil i vardera riktning. Nittio knyck får alla köra, långtradare och husvagnar inkluderat. Således borde man kunna köra enfiligt hela vägen då inga omkörningar behövs. Förklara då för mig, varför vägverket inrättat kilometerlånga omkörningszoner var och varannan mil? Jag anar en konspiration! Inga omkörningar, inga böter!
Vi uppmanas av myndigheten att bli lagbrytare, bara för att dom skall få pengar till kaffekassan och personalfesten med stripp och yxkastning! Jojo.. det krävs ett skarpt öga som eder argus Norman B Fibbler att upptäcka även dessa saker!
Jag säger bara; kör i åttio eller inte alls!!!!


Lev väl!

//Norman B Fibbler

1 comment:

Lucius! said...

Exempelvis så är lastbilar begränsade till 85 km/h. Det innebär att man måste ha omkörningssträckor. Tänk dessutom på alla mostrar och fastrar där ute, mormödrar och nyblivna körkortstagare som kör sin gamla mazda , där hastigheten 75 km/h räcker gott. Det är för att inte de ska bli puttade framåt av ilskna strebers i BMW och AUDI som dessa har gjorts. Det är konspirationen