Friday, June 08, 2007

Med skorna på



Jag må vara intorkad och gammaldags, men allvarligt talat ,ÄR detta sexigt?
Och om denna fråga med JA besvaras, vari ligger i såfall sexigheten i att ha dom på sig I SÄNGEN, dvs under själva akten....
Flera saker talar emot;

1. Det blir skitigt på lakanen (obviously)

2. Kvinnan riskera kramp i vaderna(överhängande risk), med till följd av detta tappad lust och så var den kvällen förstörd.

3.Omöjliga att färdas långa sträckor i, vilket innebär att i det fall man befinner sig mer än ca 2,5-3 meter från den tilltänkta älskogsplatsen så får maken (förutsättningsvis UTAN platåproteser) bära fram sin älskarinna.
Är mannen en liten sparris och kvinnan en bastant venus KAN de bli problem om inte lyfthjälp i form av pallyft eller gaffeltruck finns att tillgå. Dessa är dock mindre vanliga i folkhemmet varför således sparrisen kan räkna med att hans kväll är förstörd.

4. Mordvapen - ja klackarna är som ni ser typ 35 cm och sylvassa .
Detta ger vid handen att inga Tarzanhopp från sängkanten är att rekommendera om kvinnna befinner sig i ryggläge med skornas sulor vända mot taket. Risken är annars överhängande att - just det, DEN kvällen är förstörd.

Skor i sängen går bort - eller?



Lev väl!

//Norman B Fibbler

2 comments:

Space babe said...

Som skoälskare ser jag det som min plikt att försöka besvara dina frågor.

Nej, skorna är inte sexiga, men defintivt roliga! Extrema, överdrivna!

De är lite för höga även för min smak. De jag köpte var precis på gränsen till möjliga att förflytta sig någorlunda obesvärat med på fest. Är det någon som har påstått sig ha med dessa skor i sängen?

Fluffgubben said...

Dessa skor" är det hetaste heta i fetisch-branchen. Och det finns folk som på fullaste allvar har sex med slika skodon på :)