Thursday, May 24, 2007

Åtta saker du ALLTID undrat, men ALLTID varit för rädd att fråga!

1. F: Finns den eviga kärleken?
Nix! Livet går ut på att transporteras från vaggan till krematoriet, en av er kommer att komma fram först och då är det slut. Rysligt men sant.


2. F: Varför går ALLA andra köer på ICA fortare än din?
Därför att du väntade in i det längsta med att välja kö i hopp om att kunna klura ut vilken som rimligen borde gå snabbast. Detta är Guds hämnd för att du försökte vara smart. Gud gillar inte folk som stör världsordningen.


3. F: Är det möjligt att glömma en oförätt?
Jajjamensan! Prova med minst ett par kilo tegelsten från max 2 meters höjd. Visserligen innebär detta med all sannorlikhet att du blir inlagd på sjukhus och behandlad för skallskador, men glömmer- DET gör du!


4. F: Vilken är världens bästa diet ?
Biff och Brännvin! Jamen..har du någonsin sett ett tjockt finskt fyllo på parkbänken utanför systembolaget - förmodligen inte. Han livnär sig på..Brännvin..just det!. Har du därtill någonsin sett en en fet Gepard? Förmodligen inte. Dom livnär sig i huvudsak på.. Biff.. Kombinera dessa och du når säker framgång.


5. F: Hur gammal brukar man vara när man vet vad man vill bli när man blir stor?
Tjaaa..Dom allra flesta av oss vägrar att bli vuxna, så vi får väl adrig reda på svaret till denna gäckande gåta, men dom som vet föddes förmodligen med dokumentportfölj och leasingbil.


6. F: Varför fastnar inte Björnklistret inne i flaskan?
Någonstans långt bort i en väldigt avlägsen fabrik, sitter det små barn och slickar på flaskorna. Barn älskar att käka och slicka på Björnklister, och Björnklister fäster inte på spott. Smart va?


7. F: Varför ringer telefonen så fort du satt dig på toaletten?
Personen som ringer är en förstoppad elaking. Om inte han kan bajsa skall inte du...


8. F: Jag besväras av SVÅR klåda sedan någon vecka tillbaka, vad kan det vara.?
Du har drabbats av militanta ockuperande flatlöss..Om så är fallet kan ett samtal till Anticimex vara en god investering.


Fler frågor?


Lev väl!


//Norman B Fibbler

1 comment:

RedAngel said...

hahaha....schnodde den rakt av å skicka vidare :) mycket bra!