Wednesday, November 22, 2006

Saker du inte bör göra

Om du är hypokondriker skall du inte lägga torktumlarludd i toaletten och sen glömma bort det. När du går upp och gör eventeulla behov på natten, och råkar kika ner i muggen tror du att du har värpt en cancersvulst.

Om du är hönsförälder skall du undvika att ge din barn för liberala värderingar.
När den rosenkindade dotter blir sjutton år kommer hon hem med en kille på två meter och etthundraåttio kilo, varav 130 är bläck från hans tatueringar. Han kallar sig satan och morrar åt dig när du frågar vad hans pappa jobbar med.

Om du är rädd för att köra bil bör du undvika rondellen vid Brommaplan runt rusningstid. Det finns folk som snurrat runt där i veckor utan att hitta ut.

Om du är skraj för ungdomsgäng bör du undvika att närma dig flockar bestående av fler än fem individer efter mörkrets inbrott, och under alla förutsättningar i sådana sammanhang inte käckt vända på din keps och skrika wazzup ma nigger,,

Om du har tandläkarskräck bör du undvika klinker där du möts av en tandsköterska med blodstänkt rock ,flottiga tjocka glasögon och irrande blick som välkomnar dig med frasen: Innan vi börjar vill vi att du fyller i detta formuläret om din smärttröskel.

Om du skall anställa en ny medarbetare, undvik killen som på frågan om han har några referenser svarar - Ring inte mina referenser, dom pratar bara skit om mig.

Om du skall åka taxi, undvik taxin där chauffören frågar - Åkej, Centralstationen, det är den som ligger söder om Laxå va?

Om du har bacillskräck, undvik restaurangen där du på ett anslag vid garderoben kan
läsa: All förtäring av mat och dryck sker på egen risk, undertecknat socialstyrelsen.

Om du efter din nattliga jakt på krogen vill undvika besvärliga "morgonen efter kvällen före" frukostar ,fundera på om den potentielle sängkamraten som kastar sig på mage framför varje hund han ser och vrålar "visa pattarna" är rätt för dig..


I all välmening.


Lev väl!

//Norman B Fibbler

No comments: