Sunday, April 22, 2007

En ny dag

Jag har varit vaken sedan straxt efter halv sex, och jag så svårt att förstå dom som sover halva förmiddagen. Går man upp tidigt är det precis som om dagen är lite extra krispig om ni förstår vad jag menar, lite sådär bättre begagnad.
Man ser andra tidiga människor genom fönstret och visst ser dom lite gladare ut ?
Luften känns oanvänd, och av langlojärerna syns inte ett spår..




Lev väl!



//Norman B Fibbler

2 comments:

Space babe said...

Ja, det är härligt att vara uppe tidigare än alla andra. Men inte så tidigt som klockan 3, som jag ofta måste gå upp för att jobba. Nej, jag gillar typ 6-tiden, när hela familjen ligger och sover och jag kan låtsas att jag skriver en novell.

Fluffgubben said...

"Lite engelsk bondromantik"

Vi ser morgondimman lätta över den fantastiska trädgården, och i orangeriet sitter spacebabe iförd krinolin och låter sin kreativititet flöda genom gåsfjäderpennan. På hennes blossande kinder kan man gissa att det är erotiska texter som skapas denna arla morgonstund, och ingen kan ana vilka personer som spelar huvudrollerna i hennes passionsdrama. Måhända fantiserar hon om den kraftfulle trädgårdsmästaren James, hans väderbitna ansikte, kraftiga nacke och musklösa armar eller måhända den tänkande småskoläraren med sitt svindlande intellekt? - vilket lär vi ALDRIG få veta...